Les tasques de manteniment al parc natural del Delta de l’Ebre per part d’El 7 d’Astres, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona

17/10/2022 | General

La Fundació El 7 d’Astres porta a terme, desde fa més d’11 anys, tasques de manteniment al parc natural del Delta de l’Ebre, especialment enfocades a protegir l’hàbitat naturals dels visitants. Es tracta de projectes que promouen l’autonomia personal i social a través de l’ocupació.

Una feina que es fa també gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Tarragona. “Aquesta cooperació amb la Diputació ens permet donar feina a persones amb discapacitat o risc d’exclusió social, i a més en un entorn laboral on moltes vegades l’administració no dedica molts recursos”, explica Mirna Boix, directora del CET Terres de l’Ebre d’El 7 d’Astres. 

La Fundació El 7 és un Centre Especial de Treball que té per objectiu principal la millora la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual del territori, fent possible la seva inclusió a la societat, i l’assoliment del màxim grau d’autodeterminació i autogestió des d’un abordatge integral i individualitzat.